17 meter knik-arm hoogwerker huren

Bij de Hoogwerkerverhuurder.nl huurt u eenvoudig en tegen een scherp tarief deze 17 meter knik-arm hoogwerker.

Diesel:
De JLG 510AJ is een 18 meter hoge compact knikarmhoogwerker met een reikwijdte van 9,6 meter. De diesel knikarmhoogwerker heeft brede banden en daardoor een lage wieldruk. Daarmee is hij zeer geschikt voor renovatiewerkzaamheden en schilderwerken aan panden. Het maximale hefvermogen van deze JLG hoogwerker ligt op 230 kg terwijl de vloerhoogte zo’n 16 meter bedraagt.

Hybride:
De Niftylift Hr17 hybride 4×4 is een compacte hoogwerker met een werkhoogte van 17 meter en veel reikwijdte. De hoogwerker kan op accu werken, maar ook op diesel: een echte hybride hoogwerker dus! Als de dieselmotor aanstaat worden de accu’s opgeladen.

De hoogwerker heeft een maximale reikwijdte van 9 meter en een transportbreedte van 2 meter: perfect voor diverse werkzaamheden zoals schilderen & glasbewassing.

Volledig elektrisch:
Voor projecten waar u veel reikwijdte nodig heeft kunt u de Manitou 170 AETJ L huren. Deze Manitou knikarmhoogwerker heeft een reikwijdte van maar liefst 9,4 meter en combineert dit met een transportbreedte van slechts 1,75 meter. Hierdoor is de Manitou 170 AETJ L uitstekend binnen in fabrieken inzetbaar, al helemaal omdat hij ook over non-marking banden beschikt.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de 17 meter knik-arm hoogwerker of doe een huuraanvraag via:

Wij verhuren ook essentiële accessoires mee, veiligheid staat bij ons namelijk voorop.
U reserveert dus gemakkelijk en snel ook eventueel benodigde oprijplaten (kunststof of staal) en valbescherming bij in de huuraanvraag van deze 17 meter knik-arm hoogwerker.

Bent u opzoek naar een ander type hoogwerker? De kans is groot dat de Hoogwerkerverhuurder.nl u verder kan helpen. Opzoek naar een ander formaat knik-arm hoogwerker? Klik dan hier.

Niet zeker van welke hoogwerker het beste bij uw klus past? Geen probleem. Neem contact op met Oswald voor een vrijblijvend advies.

Knik-arm hoogwerker huren

Toch opzoek naar een ander formaat knik-arm hoogwerker? Wij helpen je graag verder, zelfs als het type hoogwerker dat u zoekt, zich nog niet in ons assortiment bevind.

Type knik-arm hoogwerkers:

17 meter knik-arm hoogwerker huren
17 meter knik-arm hoogwerker huren
17 meter knik-arm hoogwerker huren
17 meter knik-arm hoogwerker huren
17 meter knik-arm hoogwerker huren

Specificatie:

  • Werkhoogte: 17 meter
  • Zijdelings bereik: 9 meter
  • Gewicht werkbak: 230/225/200 kg
  • Zowel diesel/hybride/vol elektrisch
Huur via Oswalds Verhuur

De Hoogwerkerverhuurder.nl is een onderdeel van Oswalds Verhuur Arnhem. Het is ook mogelijk om rechtstreeks via Oswalds Verhuur een knik-arm hoogwerker (of welk type dan ook) te huren.

Type knik-arm hoogwerkers via Oswalds Verhuur:

Vraag voor deze knik-arm hoogwerker gelijk een vrijblijvende offerte aan of reserveer direct.

Offerte voor: 17 meter knik-arm hoogwerker

2 + 5 = ?

Hulp bij keuzestress

Oswald Scheerder

Oswald Scheerder

Kan alles met hoogwerkers!

Ik begrijp dat het maken van een juiste keus als het gaat om hoogwerkers erg lastig kan zijn. Daarom help ik u, graag en vrijblijvend, om de juiste hoogwerker te kiezen.

Neem contact met mij op, dit kan telefonisch, per WhatsApp, of per e-mail.

Ons assortiment

36 meter spinhoogwerker huren

36 meter spinhoogwerker

33 meter spinhoogwerker huren

33 meter spinhoogwerker

30 meter spinhoogwerker

Wie zijn wij?

Volledige ontzorging en het inzetten van de grootste en mooiste vrachtautohoogwerkers zijn speerpunten voor ons om dag in, dag uit, u te helpen in het bereikbaar maken van makkelijke of juist moeilijke werklocaties op hoogte, reikwijdte of misschien wel diepte. Want ook voor inspecties aan bruggen of in sluizen zijn vrachtautohoogwerkers ideale machines!

Samen met onze partners beschikken wij niet alleen over de kennis maar ook zeker over het beste en grootste wagenpark van verhurend Nederland!

Een kleine greep uit hetgeen wij u aan kunnen bieden:

  • Vrachtwagenhoogwerkers tot 75 meter werkhoogte én 41 meter reikwijdte;
  • Autohoogwerkers op b-rijbewijs;
  • Knik- telescopen tot 64 meter werkhoogte;
  • Elektrische schaarhoogwerkers tot 33 meter werkhoogte;
  • Diesel schaarhoogwerkers tot 34 meter werkhoogte;
  • Spinhoogwerkers tot 36 meter werkhoogte.

Maar ook voor de ontzorging in de inhuur van uw intern transportmiddelen bent u bij ons aan het juiste adres!

Dit alles uiteraard tegen de scherpste prijzen! 

Een voorbeeld van volledige ontzorging met één vast contactpersoon die overal vanaf weet:

Ik verwerk het volledige proces van het per mail ontvangen van de werkplek die bereikbaar gemaakt moet worden, tot het regelen van de juiste verkeersmaatregelen en vergunningen, tot het netjes afwikkelen van de facturen met een betalingstermijn tot wel 60 dagen. Uiteraard staat er dan op de dag van uitvoer de geschikte vrachtautohoogwerker met enthousiaste en hardwerkende machinist voor u klaar.

Staat uw inhuurproduct hier niet tussen? Of nieuwsgierig geworden naar wat wij voor ú kan betekenen?

Stop dan met zoeken en: Bel Oswald! 06-50294440

Met vriendelijke groet,
Oswald Scheerder & Serge Bakker

HOOGWERKERS LATEN BEZORGEN

Uiteraard kunt u ervoor kiezen om de hoogwerkers op locatie te laten bezorgen.
De Hoogwerker Verhuurder bezorgt door heel Nederland op de afgesproken locatie en tijd. Bezorgen binnen één dag is geen probleem!

DE VERSCHILLENDE TYPE HOOGWERKERS DIE U KUNT HUREN ZIJN:


Vrachtautohoogwerkers, Autohoogwerkers, Knik-Telescoophoogwerkers, Spinhoogwerkers, Schaarhoogwerkers. Daarnaast bieden wij ook Intern Transportmiddelen aan! Bij ons hoeft u geen langdradig keuzemenu door of moeilijke bestelprocedure, app of bel eenvoudigweg met Oswald en geef uw wensen door.

HOOGWERKERS HUREN PER UUR.


Vrachtautohoogwerkers huurt u ons ons eenvoudig per uur en tot wel 75 meter werkhoogte. Een project dat langer duurt? Wij geven u de beste weekprijs!

De Hoogwerkerverhuurder.nl van Oswalds Verhuur maakt dag in dag uit klanten blij met dit ontzorgings-concept. Ook ontzorgd worden? Bel Oswald op 06-50294440 of stuur een WhatsApp