24 meter tractorhoogwerker huren

24 meter tractor hoogwerker

Bij de Hoogwerkerverhuurder.nl huurt u eenvoudig en tegen een scherp tarief deze 24 meter tractor hoogwerker.

De Thomas hoogwerker, type 240NCTJ-24M werkhoogte is een zeer professionele en zeer doordachte hoogwerker, bestaande uit een drievoudige telescooparm waarbij op het uiteinde van de arm een bijkomende jibarm is geplaatst, deze laatste wentelt over ca. 110° wat zeer nuttig is bij bepaalde werkzaamheden (bv. hindernissen met elektrische kabels, obstakels en dergelijke). De drievoudige telescooparm met jibarm zijn opgebouwd op een draaitoren. Dit geheel is gemonteerd op een zeer stevig en stabiel onderstel voorzien van vier hydraulische steunvoeten, deze steunvoeten schuiven verticaal uit en kunnen achter ook horizontaal afgestempeld worden. Deze machine staat gemonteerd op een standaard landbouwtractor vanaf 5500kg. Het grote voordeel van deze machine is dat hij probleemloos elk terrein aankan zonder het leggen van rijplaten en dergelijke.

Deze professionele hoogwerker heeft twee posities van afstempelen en als dusdanig twee posities van horizontaal bereik:

 • met steunvoeten achter ingeschoven heeft deze hoogwerker een maximaal zijdelingsbereik van 11m
 • met steunvoeten achter uitgeschoven heeft deze hoogwerker een maximaal zijdelingsbereik van 15m

Kan zo ook worden ingezet voor tal van werkzaamheden waaronder schilderwerken, gevelwerken, reinigingswerken, snoeiwerken, onderhoudswerken, plaatsen van verlichtingen, en nog zoveel andere mogelijke toepassingen.

Alle hydraulische-en elektrische leidingen bevinden zich binnen in de arm, via kabelgoot, maximaal beschermd en aldus geen hinder of gevaar op beschadingen tijdens de werkzaamheden.

Deze veelzijdige Thomas hoogwerker 240NCTJ-24M laat u toe veilig, stabiel en uiterst efficiënt te werken.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de 24 meter tractorhoogwerker of doe een huuraanvraag via:

Wij verhuren ook essentiële accessoires mee, veiligheid staat bij ons namelijk voorop.
U reserveert dus gemakkelijk en snel ook eventueel benodigde oprijplaten (kunststof of staal) en valbescherming bij in de huuraanvraag van deze 24 meter tractorhoogwerker.

Bent u opzoek naar een ander type hoogwerker? De kans is groot dat de Hoogwerkerverhuurder.nl u verder kan helpen. Opzoek naar een ander formaat tractorhoogwerker? Klik dan hier.

Niet zeker van welke hoogwerker het beste bij uw klus past? Geen probleem. Neem contact op met Oswald voor een vrijblijvend advies.

24 meter tractor hoogwerker huren - Werkdiagram
24 meter tractorhoogwerker huren - In actie

Tractorhoogwerker

De Thomas hoogwerker, type 240NCTJ-24M werkhoogte is een zeer professionele en zeer doordachte hoogwerker, bestaande uit een drievoudige telescooparm waarbij op het uiteinde van de arm een bijkomende jibarm is geplaatst, deze laatste wentelt over ca. 110° wat zeer nuttig is bij bepaalde werkzaamheden (bv. hindernissen met elektrische kabels, obstakels en dergelijke). De drievoudige telescooparm met jibarm zijn opgebouwd op een draaitoren.

Dit geheel is gemonteerd op een zeer stevig en stabiel onderstel voorzien van vier hydraulische steunvoeten, deze steunvoeten schuiven verticaal uit en kunnen achter ook horizontaal afgestempeld worden. Deze machine staat gemonteerd op een standaard landbouwtractor vanaf 5500kg. Het grote voordeel van deze machine is dat hij probleemloos elk terrein aankan zonder het leggen van rijplaten en dergelijke.

Tractor hoogwerker huren

Toch opzoek naar een ander formaat tractorhoogwerker? Wij helpen je graag verder, zelfs als het type hoogwerker dat u zoekt, zich nog niet in ons assortiment bevind.

Type tractorhoogwerkers:

Huur via Oswalds Verhuur

De Hoogwerkerverhuurder.nl is een onderdeel van Oswalds Verhuur Arnhem. Het is ook mogelijk om rechtstreeks via Oswalds Verhuur een tractorhoogwerker (of welk type dan ook) te huren.

Type tractorhoogwerkers via Oswalds Verhuur:

Vraag voor deze tractorhoogwerker gelijk een vrijblijvende offerte aan of reserveer direct.

Offerte voor: 24 meter tractorhoogwerker

3 + 5 = ?

EIGENSCHAPPEN

Specificatie**:

 • Max. Werkhoogte: 24,00 m
 • Max. Platformhoogte: 22,00 m
 • Zijdelings bereik: 15,00 m

Totale afmetingen:

 • Hefcapaciteit: 250kg
 • Draaicirkel: 359°
 • Gewicht: 9250 kg
 • Transporthoogte: 3,5 m
 • Transportlengte: 7,5 m
 • Transportbreedte: 2,5 m
 • Breedte werkpositie: 4 m
 • Brandstof: Diesel

**De technische gegevens worden exact opgemeten,
maar kunnen binnen een serie onderling variëren.

Hulp bij keuzestress

Oswald Scheerder

Oswald Scheerder

Kan alles met hoogwerkers!

Ik begrijp dat het maken van een juiste keus als het gaat om hoogwerkers erg lastig kan zijn. Daarom help ik u, graag en vrijblijvend, om de juiste hoogwerker te kiezen.

Neem contact met mij op, dit kan telefonisch, per WhatsApp, of per e-mail.

Ons assortiment

36 meter spinhoogwerker huren

36 meter spinhoogwerker

33 meter spinhoogwerker huren

33 meter spinhoogwerker

30 meter spinhoogwerker

26 meter spinhoogwerker huren

26 meter spinhoogwerker

Wie zijn wij?

Volledige ontzorging en het inzetten van de grootste en mooiste vrachtautohoogwerkers zijn speerpunten voor ons om dag in, dag uit, u te helpen in het bereikbaar maken van makkelijke of juist moeilijke werklocaties op hoogte, reikwijdte of misschien wel diepte. Want ook voor inspecties aan bruggen of in sluizen zijn vrachtautohoogwerkers ideale machines!

Samen met onze partners beschikken wij niet alleen over de kennis maar ook zeker over het beste en grootste wagenpark van verhurend Nederland!

Een kleine greep uit hetgeen wij u aan kunnen bieden:

 • Vrachtwagenhoogwerkers tot 75 meter werkhoogte én 41 meter reikwijdte;
 • Autohoogwerkers op b-rijbewijs;
 • Knik- telescopen tot 64 meter werkhoogte;
 • Elektrische schaarhoogwerkers tot 33 meter werkhoogte;
 • Diesel schaarhoogwerkers tot 34 meter werkhoogte;
 • Spinhoogwerkers tot 36 meter werkhoogte.

Maar ook voor de ontzorging in de inhuur van uw intern transportmiddelen bent u bij ons aan het juiste adres!

Dit alles uiteraard tegen de scherpste prijzen! 

Een voorbeeld van volledige ontzorging met één vast contactpersoon die overal vanaf weet:

Ik verwerk het volledige proces van het per mail ontvangen van de werkplek die bereikbaar gemaakt moet worden, tot het regelen van de juiste verkeersmaatregelen en vergunningen, tot het netjes afwikkelen van de facturen met een betalingstermijn tot wel 60 dagen. Uiteraard staat er dan op de dag van uitvoer de geschikte vrachtautohoogwerker met enthousiaste en hardwerkende machinist voor u klaar.

Staat uw inhuurproduct hier niet tussen? Of nieuwsgierig geworden naar wat wij voor ú kan betekenen?

Stop dan met zoeken en: Bel Oswald! 06-50294440

Met vriendelijke groet,
Oswald Scheerder & Serge Bakker

HOOGWERKERS LATEN BEZORGEN

Uiteraard kunt u ervoor kiezen om de hoogwerkers op locatie te laten bezorgen.
De Hoogwerker Verhuurder bezorgt door heel Nederland op de afgesproken locatie en tijd. Bezorgen binnen één dag is geen probleem!

DE VERSCHILLENDE TYPE HOOGWERKERS DIE U KUNT HUREN ZIJN:


Vrachtautohoogwerkers, Autohoogwerkers, Knik-Telescoophoogwerkers, Spinhoogwerkers, Schaarhoogwerkers. Daarnaast bieden wij ook Intern Transportmiddelen aan! Bij ons hoeft u geen langdradig keuzemenu door of moeilijke bestelprocedure, app of bel eenvoudigweg met Oswald en geef uw wensen door.

HOOGWERKERS HUREN PER UUR.


Vrachtautohoogwerkers huurt u ons ons eenvoudig per uur en tot wel 75 meter werkhoogte. Een project dat langer duurt? Wij geven u de beste weekprijs!

De Hoogwerkerverhuurder.nl van Oswalds Verhuur maakt dag in dag uit klanten blij met dit ontzorgings-concept. Ook ontzorgd worden? Bel Oswald op 06-50294440 of stuur een WhatsApp