21 meter knik-arm hoogwerker huren

Bij de Hoogwerkerverhuurder.nl huurt u eenvoudig en tegen een scherp tarief deze 21  meter knik-arm hoogwerker.

20 meter diesel:
De 600 AJ diesel knikarmhoogwerker heeft een werkhoogte van 20,10 meter en een reikwijdte van 12,12 m. De hoogwerker beschikt over ruwterrein wielen met vierwielaandrijving en is daarom vooral geschikt voor buiten. Het eigen gewicht van deze machine bedraagt 10.830 kg. Deze hoogwerker heeft een werkbak van 1,83 x 0,91 m. Het maximale hefvermogen is 230 kg.

21 meter hybride:
De Nifty lift HR21 is een hybride knikarmhoogwerker: de machine is zowel elektrisch als op diesel aangedreven. Het accupakket van de te huren knikarmhoogwerker laadt bij als de dieselmotor draait. Dankzij deze unieke accu’s kan er buiten gewerkt worden met een extreem laag brandstofverbruik!

Knikarmhoogwerker met een laag gewicht en compacte afmeting

Binnen kan de knikarmhoogwerker volledig elektrisch draaien. Met een laag eigen gewicht van 6640kg, een compacte afmeting en non-marking banden is dit de perfecte hoogwerker voor zowel binnen als buitenklussen.

20 meter elektrisch:
De 4×4 hoogwerker die volledig elektrisch tot wel twee werkdagen met één acculading kan werken. Door de knikschuifarm constructie is de machine niet alleen compact maar heeft deze ook een groot bereik. Namelijk een werkhoogte van 20 meter, een reikwijdte van ruim 11,5 meter en een hefvermogen van 230 kg. Uniek in zijn klasse en in Nederland.

Volledig elektrisch
De 20 meter zelfrijdende 4×4 accu knikschuifarm hoogwerker is volledig elektrisch en daarmee emissievrij. Steeds vaker is een emissievrije machine nodig om bepaalde projecten te mogen uitvoeren. Door de inzet van deze machine is die beperking geen probleem en werk je vervolgens efficiënt op hoogte. Door de sper op de spiderassen, kun je ook in moeilijk terrein werken.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de 21 meter knik-arm hoogwerker of doe een huuraanvraag via:

Wij verhuren ook essentiële accessoires mee, veiligheid staat bij ons namelijk voorop.
U reserveert dus gemakkelijk en snel ook eventueel benodigde oprijplaten (kunststof of staal) en valbescherming bij in de huuraanvraag van deze 21 meter knik-arm hoogwerker.

Bent u opzoek naar een ander type hoogwerker? De kans is groot dat de Hoogwerkerverhuurder.nl u verder kan helpen. Opzoek naar een ander formaat knik-arm hoogwerker? Klik dan hier.

Niet zeker van welke hoogwerker het beste bij uw klus past? Geen probleem. Neem contact op met Oswald voor een vrijblijvend advies.

Knik-arm hoogwerker huren

Toch opzoek naar een ander formaat knik-arm hoogwerker? Wij helpen je graag verder, zelfs als het type hoogwerker dat u zoekt, zich nog niet in ons assortiment bevind.

Type knik-arm hoogwerkers:

21 meter knikarm hoogwerker huren
21 meter knikarm hoogwerker huren
21 meter knikarm hoogwerker huren
21 meter knikarm hoogwerker huren Werkdiagram

Specificatie:

 • Werkhoogte: 21 meter
 • Zijdelings bereik: 13 meter
 • Gewicht werkbak: 230KG
 • Zowel diesel/hybride

Huur via Oswalds Verhuur

De Hoogwerkerverhuurder.nl is een onderdeel van Oswalds Verhuur Arnhem. Het is ook mogelijk om rechtstreeks via Oswalds Verhuur een knik-arm hoogwerker (of welk type dan ook) te huren.

Type knik-arm hoogwerkers via Oswalds Verhuur:

Vraag voor deze knik-arm hoogwerker gelijk een vrijblijvende offerte aan of reserveer direct.

Offerte voor: 21 meter knik-arm hoogwerker

8 + 0 = ?

Hulp bij keuzestress

Oswald Scheerder

Oswald Scheerder

Kan alles met hoogwerkers!

Ik begrijp dat het maken van een juiste keus als het gaat om hoogwerkers erg lastig kan zijn. Daarom help ik u, graag en vrijblijvend, om de juiste hoogwerker te kiezen.

Neem contact met mij op, dit kan telefonisch, per WhatsApp, of per e-mail.

Ons assortiment

36 meter spinhoogwerker huren

36 meter spinhoogwerker

33 meter spinhoogwerker huren

33 meter spinhoogwerker

30 meter spinhoogwerker

Wie zijn wij?

Volledige ontzorging en het inzetten van de grootste en mooiste vrachtautohoogwerkers zijn speerpunten voor ons om dag in, dag uit, u te helpen in het bereikbaar maken van makkelijke of juist moeilijke werklocaties op hoogte, reikwijdte of misschien wel diepte. Want ook voor inspecties aan bruggen of in sluizen zijn vrachtautohoogwerkers ideale machines!

Samen met onze partners beschikken wij niet alleen over de kennis maar ook zeker over het beste en grootste wagenpark van verhurend Nederland!

Een kleine greep uit hetgeen wij u aan kunnen bieden:

 • Vrachtwagenhoogwerkers tot 75 meter werkhoogte én 41 meter reikwijdte;
 • Autohoogwerkers op b-rijbewijs;
 • Knik- telescopen tot 64 meter werkhoogte;
 • Elektrische schaarhoogwerkers tot 33 meter werkhoogte;
 • Diesel schaarhoogwerkers tot 34 meter werkhoogte;
 • Spinhoogwerkers tot 36 meter werkhoogte.

Maar ook voor de ontzorging in de inhuur van uw intern transportmiddelen bent u bij ons aan het juiste adres!

Dit alles uiteraard tegen de scherpste prijzen! 

Een voorbeeld van volledige ontzorging met één vast contactpersoon die overal vanaf weet:

Ik verwerk het volledige proces van het per mail ontvangen van de werkplek die bereikbaar gemaakt moet worden, tot het regelen van de juiste verkeersmaatregelen en vergunningen, tot het netjes afwikkelen van de facturen met een betalingstermijn tot wel 60 dagen. Uiteraard staat er dan op de dag van uitvoer de geschikte vrachtautohoogwerker met enthousiaste en hardwerkende machinist voor u klaar.

Staat uw inhuurproduct hier niet tussen? Of nieuwsgierig geworden naar wat wij voor ú kan betekenen?

Stop dan met zoeken en: Bel Oswald! 06-50294440

Met vriendelijke groet,
Oswald Scheerder & Serge Bakker

HOOGWERKERS LATEN BEZORGEN

Uiteraard kunt u ervoor kiezen om de hoogwerkers op locatie te laten bezorgen.
De Hoogwerker Verhuurder bezorgt door heel Nederland op de afgesproken locatie en tijd. Bezorgen binnen één dag is geen probleem!

DE VERSCHILLENDE TYPE HOOGWERKERS DIE U KUNT HUREN ZIJN:


Vrachtautohoogwerkers, Autohoogwerkers, Knik-Telescoophoogwerkers, Spinhoogwerkers, Schaarhoogwerkers. Daarnaast bieden wij ook Intern Transportmiddelen aan! Bij ons hoeft u geen langdradig keuzemenu door of moeilijke bestelprocedure, app of bel eenvoudigweg met Oswald en geef uw wensen door.

HOOGWERKERS HUREN PER UUR.


Vrachtautohoogwerkers huurt u ons ons eenvoudig per uur en tot wel 75 meter werkhoogte. Een project dat langer duurt? Wij geven u de beste weekprijs!

De Hoogwerkerverhuurder.nl van Oswalds Verhuur maakt dag in dag uit klanten blij met dit ontzorgings-concept. Ook ontzorgd worden? Bel Oswald op 06-50294440 of stuur een WhatsApp