22 meter autohoogwerker huren met b-rijbewijs

22 meter autohoogwerker huren

Bij de Hoogwerkerverhuurder.nl huurt u eenvoudig en snel deze krachtige 22 meter autohoogwerker en dat tegen scherpe tarieven.

De 22 meter autohoogwerker

Een 22 meter autohoogwerker is een hoogwerker die op het chassis van een bestelbus of lichte vrachtwagen is gemonteerd en die u eenvoudig met een b-rijbewijs kunt besturen. Hierdoor betaalt u geen breng- en haalkosten omdat u of uw werknemer zelf de machine meeneemt. Daarnaast kunt u de hoogwerker eenvoudig meenemen zodat u deze op meerdere locaties per dag kunt inzetten.

Prijsopgave ontvangen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de 22 meter autohoogwerker of doe een huuraanvraag via:

Wij verhuren ook essentiële accessoires mee, veiligheid staat bij ons namelijk voorop.
U reserveert dus gemakkelijk en snel ook eventueel benodigde oprijplaten (kunststof of staal) en valbescherming bij in de huuraanvraag van deze 22 meter autohoogwerker.

Bent u opzoek naar een ander type hoogwerker? De kans is groot dat de Hoogwerkerverhuurder.nl u verder kan helpen. Opzoek naar een ander formaat autohoogwerker? Klik dan hier.

Niet zeker van welke hoogwerker het beste bij uw klus past? Lees dan hier verder….

Ook in ons assortiment: 22 meter autohoogwerker met JIB (Klik)

Voor het huren van een autohoogwerker met B-rijbwijs ben je bij Hoogwerkerverhuurder.nl aan het juiste adres. Snel geregeld en scherpe tarieven.

22 meter autohoogwerker werkbereik

Autohoogwerker huren

Toch opzoek naar een ander formaat autohoogwerker? Wij helpen je graag verder, zelfs als het type hoogwerker dat u zoekt, zich nog niet in ons assortiment bevind.

Type autohoogwerkers:

Huur via Oswalds Verhuur

De Hoogwerkerverhuurder.nl is een onderdeel van Oswalds Verhuur Arnhem. Het is ook mogelijk om rechtstreeks via Oswalds Verhuur een autohoogwerker (of welk type dan ook) te huren.

Type autohoogwerkers via Oswalds Verhuur:

Vraag voor deze autohoogwerker gelijk een vrijblijvende offerte aan of reserveer direct. Onze autohoogwerkers zijn af te halen op diverse vestigingen, liever laten bezorgen? Geen probleem.

Offerte voor: 22 meter autohoogwerker (zonder JIB)

0 + 2 = ?

Hulp bij keuzestress

Oswald Scheerder

Oswald Scheerder

Kan alles met hoogwerkers!

Ik begrijp dat het maken van een juiste keus als het gaat om hoogwerkers erg lastig kan zijn. Daarom help ik u, graag en vrijblijvend, om de juiste hoogwerker te kiezen.

Neem contact met mij op, dit kan telefonisch, per WhatsApp, of per e-mail.

Ons assortiment

36 meter spinhoogwerker huren

36 meter spinhoogwerker

33 meter spinhoogwerker huren

33 meter spinhoogwerker

30 meter spinhoogwerker