22 meter rechte telescoophoogwerker huren

Bij de Hoogwerkerverhuurder.nl huurt u eenvoudig en tegen een scherp tarief deze 22 meter rechte telescoophoogwerker.

Diesel:
De JLG 660SJ is een diesel telescoophoogwerker van 22 meter hoog. Wij kunnen de hoogwerker leveren met een werkbak van 1,80 of 2,40 meter zodat u deze voor verschillende projecten in kunt zetten. Deze telescoophoogwerker van JLG kunt u onder andere inzetten bij het snoeien van bomen, gevelreclame en schilderwerkzaamheden. Andere kenmerken ,van de JLG 660SJ telescoophoogwerker is zijn reikwijdte van 17,30 meter en zijn hefvermogen van 230 kilo.

Op rups:
Uiteraard bied ik deze 22 meter telescoop ook aan voor een modderige ondergrond. De JLG 660SJC is een diesel rups telescoophoogwerker met een maximale werkhoogte van 22,12 meter, een reikwijdte van 17,27 meter en een maximaal hefvermogen van 230 kilo. Bij mij kunt u deze JLG rups telescoophoogwerker huren met een generator. De JLG 660 rups telescoophoogwerker is geschikt voor snoeiwerkzaamheden en werkzaamheden aan gevels. Daarnaast is deze JLG rups telescoophoogwerker uitermate geschikt voor ruwe terreinen met veel zand en bagger.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de 22 meter rechte telescoophoogwerker of doe een huuraanvraag via:

Wij verhuren ook essentiële accessoires mee, veiligheid staat bij ons namelijk voorop.
U reserveert dus gemakkelijk en snel ook eventueel benodigde oprijplaten (kunststof of staal) en valbescherming bij in de huuraanvraag van deze 22 meter rechte telescoophoogwerker.

Bent u opzoek naar een ander type hoogwerker? De kans is groot dat de Hoogwerkerverhuurder.nl u verder kan helpen. Opzoek naar een ander formaat rechte telescoophoogwerker? Klik dan hier.

Niet zeker van welke hoogwerker het beste bij uw klus past? Geen probleem. Neem contact op met Oswald voor een vrijblijvend advies.

Rechte telescoophoogwerker huren

Toch opzoek naar een ander formaat rechte telescoophoogwerker? Wij helpen je graag verder, zelfs als het type hoogwerker dat u zoekt, zich nog niet in ons assortiment bevind.

Type rechte telescoophoogwerkers:

Specificatie:

  • Werkhoogte: 22 meter
  • Zijdelings bereik: 17 meter
  • Gewicht werkbak: 230 kg
  • Zowel diesel en mogelijkheid tot rupsbanden
Huur via Oswalds Verhuur

De Hoogwerkerverhuurder.nl is een onderdeel van Oswalds Verhuur Arnhem. Het is ook mogelijk om rechtstreeks via Oswalds Verhuur een rechte telescoophoogwerker (of welk type dan ook) te huren.

Type rechte telescoophoogwerkers via Oswalds Verhuur:

Vraag voor deze rechte telescoophoogwerker gelijk een vrijblijvende offerte aan of reserveer direct.

Offerte voor: 22 meter rechte telescoophoogwerker

1 + 2 = ?

22 meter rechte telescoophoogwerker huren
22 meter rechte telescoophoogwerker huren
22 meter rechte telescoophoogwerker huren - Werkdiagram
22 meter rechte telescoophoogwerker huren - Werkdiagram

Wie zijn wij?

Volledige ontzorging en het inzetten van de grootste en mooiste vrachtautohoogwerkers zijn speerpunten voor ons om dag in, dag uit, u te helpen in het bereikbaar maken van makkelijke of juist moeilijke werklocaties op hoogte, reikwijdte of misschien wel diepte. Want ook voor inspecties aan bruggen of in sluizen zijn vrachtautohoogwerkers ideale machines!

Samen met onze partners beschikken wij niet alleen over de kennis maar ook zeker over het beste en grootste wagenpark van verhurend Nederland!

Een kleine greep uit hetgeen wij u aan kunnen bieden:

  • Vrachtwagenhoogwerkers tot 75 meter werkhoogte én 41 meter reikwijdte;
  • Autohoogwerkers op b-rijbewijs;
  • Knik- telescopen tot 64 meter werkhoogte;
  • Elektrische schaarhoogwerkers tot 33 meter werkhoogte;
  • Diesel schaarhoogwerkers tot 34 meter werkhoogte;
  • Spinhoogwerkers tot 36 meter werkhoogte.

Maar ook voor de ontzorging in de inhuur van uw intern transportmiddelen bent u bij ons aan het juiste adres!

Dit alles uiteraard tegen de scherpste prijzen! 

Een voorbeeld van volledige ontzorging met één vast contactpersoon die overal vanaf weet:

Ik verwerk het volledige proces van het per mail ontvangen van de werkplek die bereikbaar gemaakt moet worden, tot het regelen van de juiste verkeersmaatregelen en vergunningen, tot het netjes afwikkelen van de facturen met een betalingstermijn tot wel 60 dagen. Uiteraard staat er dan op de dag van uitvoer de geschikte vrachtautohoogwerker met enthousiaste en hardwerkende machinist voor u klaar.

Staat uw inhuurproduct hier niet tussen? Of nieuwsgierig geworden naar wat wij voor ú kan betekenen?

Stop dan met zoeken en: Bel Oswald! 06-50294440

Met vriendelijke groet,
Oswald Scheerder & Serge Bakker

Hulp bij keuzestress

Oswald Scheerder

Oswald Scheerder

Kan alles met hoogwerkers!

Ik begrijp dat het maken van een juiste keus als het gaat om hoogwerkers erg lastig kan zijn. Daarom help ik u, graag en vrijblijvend, om de juiste hoogwerker te kiezen.

Neem contact met mij op, dit kan telefonisch, per WhatsApp, of per e-mail.

Ons assortiment

36 meter spinhoogwerker huren

36 meter spinhoogwerker

33 meter spinhoogwerker huren

33 meter spinhoogwerker

30 meter spinhoogwerker

HOOGWERKERS LATEN BEZORGEN

Uiteraard kunt u ervoor kiezen om de hoogwerkers op locatie te laten bezorgen.
De Hoogwerker Verhuurder bezorgt door heel Nederland op de afgesproken locatie en tijd. Bezorgen binnen één dag is geen probleem!

DE VERSCHILLENDE TYPE HOOGWERKERS DIE U KUNT HUREN ZIJN:


Vrachtautohoogwerkers, Autohoogwerkers, Knik-Telescoophoogwerkers, Spinhoogwerkers, Schaarhoogwerkers. Daarnaast bieden wij ook Intern Transportmiddelen aan! Bij ons hoeft u geen langdradig keuzemenu door of moeilijke bestelprocedure, app of bel eenvoudigweg met Oswald en geef uw wensen door.

HOOGWERKERS HUREN PER UUR.


Vrachtautohoogwerkers huurt u ons ons eenvoudig per uur en tot wel 75 meter werkhoogte. Een project dat langer duurt? Wij geven u de beste weekprijs!

De Hoogwerkerverhuurder.nl van Oswalds Verhuur maakt dag in dag uit klanten blij met dit ontzorgings-concept. Ook ontzorgd worden? Bel Oswald op 06-50294440 of stuur een WhatsApp